intro foto

Ik ben Melissa, als hondenliefhebber heb ik besloten om in 2018 van mijn hobby mijn beroep te maken. Samen met mijn honden doen we aan verschillende sporten waaronder Flyball. Om mijn kennis uit te breiden en up-to-date te houden heb ik veel cursussen, zoals EHBO en hondenpsychologie, gevolgd. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een blije hond die alle aandacht en sociale interactie krijgt die hij verdient. Daarom bied ik een uitlaatservice en dagopvang op maat aan. Honden uit Avenhorn, de Goorn, Heerhugowaard, Hoorn en Schermerhorn kunnen mee met de uitlaatservice.

uitlaatservice

Uitlaatservice

Met de uitlaatservice geeft u uw hond een heerlijk uitje. Doordat we in kleine groepen lopen, is er ook genoeg aandacht voor uw hond. Laat uw hond spelen met zijn vriendjes en genieten van de zeer diverse wandelingen die fijn zijn voor ieder ras en elke leeftijd.

dagopvang

Dagopvang

Gaat u langer dan een paar uur weg, of wilt u uw hond een hele dag mee laten draaien in onze gezellige kleine opvang? Dan is deze van harte welkom! Geen kennels of afzonderingen, maar echt als onderdeel van het gezin waar uw hond lekker geknuffeld wordt en mee gaat wandelen.

dagopvang

Coaching en training

Omdat ieder hond en persoon uniek is, kunt u voor informatie over coaching en training contact met ons opnemen!